Jostain kumman syystä meidän yhteiset leivontahetket Hennan kanssa ovat yleensä lähes poikkeuksetta olleet tuhoon tuommittuja. Yksin leipoessa homma skulaa yllättävän usein, ja aina kilvan ylistetään toistemme leipomuksia. Äkkinäinen voisi siis luulla että viisaat päät yhteen lyödessä lopputulos olisi mitä mainioin, mutta meidän tapauksessa tuloksena on useimmiten katastrofi. Eräänä kauniina talvisena päivänä päätettiin taas kokeilla onneamme leipomisessa, ja tällä kertaa lopputulos onnistui lähes täydellisesti! Tavastamme poiketen päätimme valmistaa kakun lähes täysin reseptin mukaisesti, ja kokeilu selkeästi kannatti. Kokeilussa oli espressokakku Roy Faresin uudesta kirjasta "United State of cakes". Tässä muutamia kuvia prosessista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Menikö homma pipariksi? Kävikö hyvä munkki? Vai ottaako pannuun?
Kerro se meille!