12/01/2013

Ketä nää tyypit luulee olevansa? Heavenly Bakings and other sweet things.

Olipa kerran - jo lähes kaksikymmentä vuotta sitten - kaksi pientä tyttöä. Toinen tytöistä asui pienellä paikkakunnalla Pohjanmaalla, toinen puolestaan Keski-Suomen sykkeessä. Onnekkaiden sattumien kautta tyttöjen tiet kohtasivat varhaisessa vaiheessa. Ensimmäisen kohtaamisen kunniaksi n. 6-vuotias Suvi päätti leipoa sokerikakun, josta samanikäinen Henna oli aivan haltioissaan - kuinka tämän ikäinen voi tehdä jotain noin hienoa?

Innostus leipomista, ruoanlaittoa ja syömistä kohtaan yhdistää vieläkin nämä rouvat yhteen. Reseptejä jaetaan intohimoisesti puolin ja toisin, ja molempien keittiöissä hallitsee usein kamala kaaos, jonka seurauksena syntyy mitä mielenkiintoisempia luomuksia. Toiset onnistuneempia kuin toiset. Blogin "Cakes from hell" osiosta on tulevaisuudessa mahdollisuus päästä tutustumaan niihin ei niin onnistuneisiin luomuksiin, eli karu totuus kulissien takaa paljastuu.

Toisin sanoen, taas yksi uusi leivontablogi on nähnyt päivän valon. Joku saattaisi väittää, että näitä on jo liikaa, mutta me ei olla sitä mieltä. Eli siis tervetuloa Heavenly Bakings- blogiin! Tarkoituksenamme on jakaa ne kaikkein parhaimmat reseptit toisillemme, sekä myös muille niistä kiinnostuneille.  Suunnitteilla on myös "Tee edes tämä"-sarja, joka on tarkoitettu niille, jotka eivät aina välttämättä jaksa nähdä niin paljoa vaivaa pullantuoksuisen kodin eteen - muistakaa, että sekin on joskus ihan OK!

Terveisin,
Henna & Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menikö homma pipariksi? Kävikö hyvä munkki? Vai ottaako pannuun?
Kerro se meille!